Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Ford Focus

Wagon 1.0 EcoBoost Trend

Prijs
8.250
Vakgarage Bodegraven
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Optiepakketten
Optiepakket:Champions Pack
  • Audio-navigatie full map
  • Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
  • Parkeersensor achter
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Origineel Nederlandse Focus, in 2016 door ons geleverd en altijd keurig onderhouden. Historie & 2 sleutels aanwezig + een gegarandeerde kilometerstand. Getoonde prijs is inclusief 6 maanden Bovag Garantie. Je kan ook kiezen voor ons Vakgarage Afleverpakket van € 495,-, De auto krijgt dat een onderhoudsbeurt, nieuwe APK & Vakgarage Pechhulp voor heel Europa! Nog meer zekerheid?! Laat de auto vooraf Dekra keuren; kosten koper. Wij willen ons onderscheiden in de markt, niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en garantie afhandeling & het aanbieden van origineel Nederlands geleverde auto's met een aantoonbaar kloppende historie. Vakgarage Bodegraven, hét full-service autobedrijf in het Groene Hart van de Randstad met alle disciplines onder één dak! Je vind ons op industrieterrein Broekvelden/Groote Wetering, direct langs de A12!

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions